0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Hatóanyagok

  • A benne található speciális poliszachatid keveréknek köszönhetően elősegíti a bőr külső rétegeiben levő sejtek megújulását.

  • A kozmetológiai alkalmazás-kutatások azt jelezték, hogy az arany egyfajta katalizátorként működik az epidermiszben. A szemcse bőrre gyakorolt hatása azon alapul, hogy a töltéssel nem rendelkező arany részecskék és a bőrben természetes úton előforduló fémionok között elektrotranszport játszódik le, és az elektronvándorlás segíti a sejtmegújítási folyamatot.

  • A kozmetika ipar őssejtekkel kapcsolatos kutatásait talán a legnagyobb érdeklődés övezi napjainkban. Egyrészt a területben rejlő rendkívüli lehetőségek, másrészt a hónapról hónapra változó kutatási eredmények miatt. A kozmetikában használatos növényi őssejtek tényleg egyedülálló lehetőségeket rejtenek ismerkedjünk meg velük hogyan…

  • Keringésjavító, ezért mikrocirkuláris okozta zsíranyagcsere és zsírelosztási zavarok, valamint a cellulithoz vezető keringési rendellenességek kezelésében hatásos.

  • A kaviár kiváló hatóanyagbomba az öregedő bőrnek, mely hatékonyan segíti annak táplálását, regenerálódását lassítva az öregedési folyamatokat. 

  • A tigrisfű kiváló véredény erősítő és értágító növény, amely magas antioxidáns tartalmáról, és erős gyulladás csökkentő hatásáról is ismert. A gyógynövény megkönnyíti az antioxidáns C- és E-vitamin károsodott területeken történő felszívódását.

Logo