Búzacsíraolaj

Búzacsíraolaj

INCI megnevezése: Triticum Vulgare (Wheat) Germ oil


Kiemelkedően magas antioxidáns E vitaminban ez a bőrpuhító, tápláló olaj. Különösen jól reagál rá a száraz, érzékeny bőr. Megtartja és támogatja a bőr hidratációját.

Búzacsíraolaj hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • A vörös algák családjába több, túlnyomórészt tengeri faj tartozik.

  • Hatékony vízmegkötő, fenntartja a bőr hidratáltságát, rugalmasságát, egészségét így csökkenti a ráncokat.

  • Nyugtatja és csillapítja az irritált bőrt, enyhíti a kipirosodását, gyulladását.

  • Szintetikus peptid, amely csökkenti a gyulladást elősegítő interleukinok (IL-6 és IL-8) képződését.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom