Propolisz kivonat

Propolisz kivonat

INCI megnevezése: Propolys Extract A dolgozó méhek különböző fák és növények rügyeiről, kérgéről és hajtásairól gyantás anyagokat gyűjtenek, amelyeket saját enzimeikkel és viasszal kevernek össze. Ezt az anyagot használják a kaptár repedéseinek tömítésére és a kaptár belső környezetének védelmére.

A kozmetikai célú propolisz kivonatot általában alkoholos vagy vizes extrakcióval állítják elő, hogy a bioaktív összetevőket koncentrált formában nyerjék ki.

Bőrre gyakorolt hatása: Nyugtatja az irritált bőrt.
Antioxidáns hatású, segíthet a szabad gyökök elleni védelemben.
Támogathatja a bőr regenerációját, ezért gyakran alkalmazzák problémás, igénybevett bőr ápolására.
Tisztító, mikroorganizmusok szaporodását gátló tulajdonságokkal is rendelkezik, ezért aknés bőrre szánt készítményekben is gyakran előfordul.

  • A bőr rugalmasságáért felelős fehérjéből, az elasztinból hidrolizált, a bőrbe felszívódó formátum.

  • A Fucogel® nyugtató, hidratáló, öregedésgátló, kellmes érzetet biztosítóés alapanyag.

  • Segít a bőrnek megtartani a nedvességet, ezáltal puhává, simává és rugalmassá téve azt.

  • A ricinusolaj a ricinusbabból, a Ricinus communis növény magjából préselt növényi olaj.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom