0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Szállítási információk

Solanie.hu webáruházban rendelt csomagok kiszállítási lehetőségei. 

A Solanie.hu webáruházban rendelt termék(ek)et Magyarország egész területén házhoz szállítjuk. A termékek szállítási határideje 3-5 munkanap.
15 000 Ft bruttó érték feletti megrendelés esetén a kiszállítás ingyenes (kivétel az Expressz házhozszállítás esetén), annak minden költségét átvállaljuk.

Személyes átvételi lehetőségek

Személyes átvétel
Budapesten a XIV. kerülteben található üzletünkben személyesen is átveheted a megrendelt csomagodat. 
Elérhetőségünk: 1143 Budapest, Gizella út 28/b
Nyitvatartási idő: Hétfő-Kedd- CSütörtök: 9:00 -16:30


Pick Pack Pont -os csomagátvételi pontokon
Az ország 190 városában megtalálható 600 Pick Pack Pont-jaink segítségével is átveheted a megrendelt csomagot. A küldemény feladását követően 2 munkanapon belül megérkezik a küldemény a kiválasztott Pick Pack Pontba. Maximális súlyhatár a csomagátvételi pontokon: 20 kg


Személyes átvétel MPL csomag-automatából, valamint 125 MOL töltőállomáson 
A megrendelt csomagot kényelmesen, 0-24 óráig bármikor átveheted az ország több pontján található csomag automatáiból, vagy a kiválasztott MOL töltőállomásokon. A küldemény a feladást követően 1-2 munkanapon belül megérkezik a kiválasztott csomagautomatához vagy MOL töltőállomásra. Maximális súlyhatár a MOL töltőállomáson és MPL csomagautomatáinál: 20 kg.


Személyes átvétel Magyar Postahelyi PostaPontokon
Az ország legkiterjedtebb hálózatával postahelyi postapontokon is átvetheted a rendelt termékeket, hiszen az ország 2550 postáján van lehetőség a csomag átvételére. A küldemény a feladást követően 2-3 munkanapon belül megérkezik a kiválasztott postahelyi PostaPontra. Maximális súlyhatár a postahelyi PostaPontokon: 30 kg.

Átvételi pontokon való átvétel árai:

  Személyes átvétel PPP ponton való csomagátvétel MPL csomagautomatában való átvétel PostaPontokon való csomagátvétel
3.000 Ft-ig ingyenes 799 Ft 999 Ft 899 Ft
3.001- 6.000 Ft  ingyenes 749 Ft 899 Ft 849 Ft
6.001 - 15.000 Ft ingyenes 699 Ft 849 Ft 799 Ft
15.000 Ft felett ingyenes ingyenes ingyenes ingyenes

 

Futárszolgálattal történő házhozszállítás
A csomagokat a futárszolgálatok munkatársai szállítják házhoz, munkanapokon jellemzően 8-17 óra között, előzetesen a futárszolgálat sms-ben tájékoztatja a megrendelőt a csomag érkezéséről. Amennyiben ebben időszakban n
em tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni. Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, értesítést hagy, az ott megadott telefonszámon érdeklődhetsz a diszpécsertől a csomagról. 
A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást. Amennyiben másodszorra is sikertelen a kiszállítás, a futárszolgálat az árut visszahozza a telephelyre és a megrendelés törlésre kerül. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük. Webáruházunk megrendeléseit az Express One Hungary Kft. (régi nevük:Trans-o-Flex) futárszolgálat vagy a Magyar Posta teljesíti. 
Futrászolgálattal való házhozszállítás költsége: 999 Ft

Expressz házhozszállítás
Amennyiben csomagodra sürgősen szükséged van, akkor rendelésed munkanapokon akár 180 percen belül kiszállítjuk.
Aznapi szállításhoz a rendelés leadásának legkésőbbi időpontja 13:00. Az ezután beérkező megrendeléseket a következő munkanap 11:00-ig kerülnek kiszállításra.

Expressz szállítás kizárólag a következő településekre lehetséges:
Alsónémedi, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Gyál, Halásztelek, Kistarcsa, Nagytarcsa, Maglód, Pécel, Remeteszőlős, Solymár, Szigetszentmiklós, Üröm, Vecsés

Logo