
A Capryloyl Salicylic Acid a szalicilsav és a kaprilsav kombinációjából létrejött, zsírban oldódó hidroxisav. Segíti az elhalt hámsejtek eltávolítását, támogatja a bőr felszínének megújulását, és segít tisztán tartani a pórusokat. Kíméletesebb, fokozatosabb hatásáról ismert, ezért különösen érdekes kombinált, zsírosabb vagy egyenetlen bőrképű bőr ápolásában.
Antioxidáns virágkivonat a környezeti stresszhatások ellen.
Az ilang-ilang jelentése, a virágok virága. Harmonzáló, nyugtató és vágyfokozó hatású illóolaj.
Elősegíti a bőrlipidek fokozott szállítását és cseréjét. Helyreállítja a bőr védőgát funkcióját.
Szintetikus tartósítószer, amelyet széles körben használnak a kozmetikai és bőrápolási termékekben.