0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Hol vásárolhatom meg a Solanie termékeket?

Amennyiben kozmetikus szakemberként dolgozol, úgy a termékeket előzetes regisztrációhoz kötötten budapesti nagykereskedelmi üzletünkben, illetve a www.alveolashop.hu webáruházban vásárolhatod meg, de akár telefonos ügyfélszolgálatunkon is megrendelheted őket. Lehetőséged van arra is, hogy a kozmetikumokat országos nagykereskedelmi partnerinknél szerezd be, melyek aktuális listáját a weboldal legalján a "Nagykereskedelmi partnerek" menüpont alatt találod meg.

Amennyiben lakossági vásárlóként otthoni ápoláshoz szeretnéd a Solanie Professional Cosmetic termékeket használni, úgy kattints a Főoldalon, jobb felső sarokban lévő „Solanie kozmetikák” feliratra és keresd fel a hozzád legközelebb eső Solanie kozmetikust, akitől be tudod szerezni a bőrtípusodnak megfelelő bőrápolót és hasznos segítséget is kaphatsz a helyes otthoni ápoláshoz.

A Solanie termékeket csak tanfolyam elvégzése után használhatom?

Kozmetikus szakemberként a Solanie termékeket tanfolyam elvégzése nélkül is könnyen tudod használni. Ugyanakkor a helyes kezelési rutin kialakítása és termékek megfelelő kombinálhatósága miatt érdemes alap és továbbképző tanfolyamra is ellátogatnod, hogy tökéletesítsd tudásod. A képzéseken az esetleges újdonságok, termékinformációk és ajánlott kezelési tervek mellett megtanulhatod a Solanie masszázsokat és gyakorlati ötleteket is kaphatsz a hétköznapokhoz.

A Solanie tanuló szettet csak tanuló vásárolhatja?

A Solanie tanuló szett 22db termékből áll, mely a termékcsalád könnyebb megismerését segítő termékekből került összeválogatásra. A csomag a szakmát most tanulóknak, de végzett kozmetikusoknak is hasznos lehet az anyagminőség megismeréséhez és azok alapkezelésekben történő kipróbálásához.

Vidéki kozmetikusként hogy juthatok hozzá a termékekhez?

Amennyiben személyesen szeretnéd megvásárolni a termékeket, keresd fel a hozzád legközelebb eső kiemelt Solanie nagykereskedelmi partnerünket (a listáért kattints a főoldalon található „Nagykereskedelmi partnerek” feliratra). A termékeket megrendelheted az Alveola Kft-től is a következő telefonszámon, vagy megvásárolhatod őket a ww.alveolashop.hu weboldalon.

A Solanie termékeket országszerte ugyanazon az áron vásárolhatom meg, vagy vidéken drágább?

A Solanie Professional Cosmetic termékeket kizárólag az Alveola Kft üzletében és kiemelt viszonteladó partnereinknél tudod megvásárolni. Kereskedelmi partnereink számára javasolt fogyasztói árat jelölünk meg, melytől a jelenlegi törvényi szabályozás miatt viszonteladóink eltérhetnek. Ennek ellenére törekszünk, hogy a termékek országosan is a javasolt fogyasztói áraknak megfelelően kerüljenek forgalomba, melyhez referencia árat a márka árlistái biztosítanak.

Vásárlás előtt hogyan tudok meggyőződni arról, hogy egy termék megfelelő-e bőrtípusomnak, vagy sem?

A Solanie kozmetikumok kipróbálását termékminták segítik, melyek a nagyobb kiszerelésű krémek, szérumok, maszkok anyagminőségével tökéletesen megegyeznek. Így végleges döntésed előtt, ha szeretnél meggyőződni a termékek bőrápoló hatékonyságáról, akkor válogass legnépszerűbb bőrápolóink mintáiból. A minták ugyanakkor tökéletes választások a bőrpróba elvégzéséhez is, mellyel meggyőződhetsz arról, hogy a bennük található hatóanyagok nem váltanak ki allergiás reakciót.

Szakoktatóként szeretném, ha tanulóim megismerkedhetnének a Solanie-val! Hogyan lehetséges ez?

Tudásunkat szívesen megosztjuk a jövő kozmetikusaival, így szívesen látogatunk el budapesti és vidéki iskolákba is, ahol a tanulók felkészültségének megfelelően, az aktuális csoport igényére szabott oktatásokat tartunk. Amennyiben szeretné, hogy tanulói megismerkedjenek a Solanie szépségápolási koncepció világával, úgy keresse kapcsolattartónkat Valiskó Máriát a következő e-mail címen: maria.valsiko@alveola.hu

Hol látom a termékek szavatossági idejét?

A termékek szavatossági idejét azok csomagolásának alján találod meg, melyet a kis tégely ikonban jelzett hónap jelez. A kozmetikumok felbontás után a tégely ikonban megjelölt hónapig őrzik meg szavatosságukat.

Miért nem tudom a webshopon megvásárolni a Solanie krémeket, ha nem vagyok kozmetikus?

A Solanie professzionális termékek kifejezetten kozmetikai szalonokban történő felhasználásra készülnek. A magas hatóanyag tartalom miatt fontos, hogy a használatot bőrdiagnosztika előzze meg – adott bőrtípusnak- és bőrállapotnak megfelelően - melyben a kozmetikus tud a felhasználók segítségére lenni. A szakemberek a kapott eredmények tükrében ajánlanak ápolót és náluk lehet azokat beszerezni.

Logo