Elasztin

Elasztin

INCI megnevezése: Hydrolyzed Elastin


A hidrolizált elasztin egy elasztinból származó összetevő, amely a bőr rugalmasságáért felelős fehérje. A hidrolízis során ezt a fehérjét kisebb peptidekre bontják, amelyek könnyebben felszívódnak a bőrbe. Alkalmazás után a hidrolizált elasztin behatol a bőr felső rétegeibe, ahol támogatja és erősíti a bőr természetes rugalmasságát és vízmegkötő képességét.

Mivel megköti a vízmolekulákat, segíti a bőr hidratáltságának megőrzését, és teltebb, simább megjelenést kölcsönöz. Emiatt gyakran használják öregedésgátló készítményekben és olyan formulákban, amelyek a bőr rugalmasságának, feszességének és hidratáltságának javítására szolgálnak.

Elasztin hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • Az olaj fertőzésgátló, nyirok keringést serkentő, gyulladáscsökkentő, rovarriasztó.

  • Szintetikus tartósítószer, amelyet széles körben használnak a kozmetikai és bőrápolási termékekben.

  • Természetes vegyület, amely gyengéd a bőrhöz. Feszesítő, faggyúszabályozó hatású.

  • Intenzív gyulladáscsökkentő, kiválóan ápolja és nyugtatja az érzékeny bőrt.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom