Kukoricacsíra-olaj

Kukoricacsíra-olaj

INCI megnevezése: Zea Mays (kukorica) olaj


Az olajban található antioxidánsok és tokoferolok segítenek megelőzni a bőrfertőzéseket, és segítenek az irritáció, foltok, ekcéma és pikkelysömör enyhítésében. Még a ráncok és egyéb öregségi foltok megjelenésének csökkentésében is segíthet.

Kukoricacsíra-olaj hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • Feltölti a ráncokat, normalizálja a bőr differenciálódásához szükséges kulcsfontosságú fehérjéket.

  • Enyhe tartósítószer és illatanyag, amely a bőrhöz is gyengéd.

  • Erőteljes hidratáló, összehúzó, gyulladásgátló, faggyú és pigment szabályozó növényi kivonat.

  • AHA-ként gyengéden hámlasztja a bőrt, lebontja az elhalt hámsejtek közötti kötéseket.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom