PHA savaak

PHA savaak

Mit jelent a „polihidroxi”?

A név arra utal, hogy a molekulán több hidroxilcsoport (-OH) található. Ezek a csoportok vízmegkötő képességet adnak a molekulának, ezért a PHA-k nemcsak hámlasztóként, hanem hidratáló hatású összetevőként is érdekesek.

A leggyakoribb kozmetikai PHA-k:

glukonolakton, laktobionsav, glükonsav – ez utóbbit ritkábban használják önmagában

  • Az afrikai „élet fájának” antioxidánsokban gazdag kivonata a hidratált, rugalmas bőrért.

  • Nyugtató, bőrpír csökkentő,összehúzó, frissítő, tonizáló hatású természetes összetevő.

  • Fiatal tealevelek kivonata, amely antioxidánsokban, például katechinekben és polifenolokban gazdag.

  • Természetes hidratáló és nyugtató összetevő, segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom