Retekgyökér-ferment

Retekgyökér-ferment

INCI megnevezés: Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate


Ez a fermentált retekgyökér-kivonat a Leuconostoc tejsavbaktérium segítségével készül. A fermentáció során természetes antimikrobiális vegyületek keletkeznek, ezért a természetes kozmetikumok egyik kedvelt mikrobiombarát összetevője. Segít támogatni a bőr természetes egyensúlyát és komfortérzetét.

  • Hidratáló és bőrkondicionáló hatású, természetes összetevő.

  • Gyulladáscsökkentő hatású olaj, ami segíthet a bőr nyugtatásában és regenerálásában.

  • A treonin egy esszenciális aminosav.

  • Baobab őssejt-lizátum, amely javítja a bőr- és izomtónust, fokozza az izomműködést és feszesebb megjelenést ad.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom