
INCI megnevezés: Euglena Gracilis Extract
A Euglena gracilis egy különleges egysejtű mikroorganizmus, amely egyszerre mutat növényi és állati tulajdonságokat. Rendkívül hatékony energiatermelő rendszere miatt a modern kozmetikai kutatások kedvelt alapanyaga. Segíti a bőr sejtjeinek energiaellátását, támogatja a regenerációt, fokozza a bőr vitalitását és hozzájárul a frissebb, üdébb megjelenéshez.
Széles spektrumú fertőzésgátló, keringést serkentő, melegítő illóolaj édes, fűszeres illattal.
A ragyogóbb és egyenletesebb bőrtónus természetes támogatója.
A kreatin javíthatja a finom vonalak és ráncok megjelenését, fokozza a bőr feszességét.
Ceramidokban gazdag, gátolja a vízvesztést, védi és rugalmassá teszi a bőrt.