Kreatin

Kreatin

INCI megnevezése: Creatin


A kreatin egy aminosav, amely megtalálható az emberi szervezetben és a legtöbb hús- és halfajtában. Ez az összetevő az adenozin-trifoszfát prekurzoraként szolgál, amely egy bőr-helyreállító és nyugtató anyag. A kreatin leginkább a test izmaiban és az agyban található.


Tanulmányok kimutatták, hogy a helyileg alkalmazott kreatin javíthatja a finom vonalak és ráncok megjelenését. További vizsgálatok kimutatták, hogy a helyi kreatin fokozza a bőr feszességét.

Kreatin hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • Bőrregeneráló, feszesítő, tonizáló hatású illóolaj. Ideális idősödő, ráncos, érett és érzékeny bőrre.

  • Abszorbensként, viszkozitásszabályozóként és térfogatnövelőként alkalmazott természetes anyag.

  • Az afrikai „élet fájának” antioxidánsokban gazdag kivonata a hidratált, rugalmas bőrért.

  • A kakukkfű leveléből vagy virágából származó kivonat erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom