Lizin-hidroklorid

Lizin-hidroklorid

INCI megnevezése: Lysine HCI

A lizin-HCI, akárcsak az összes aminosav és származéka, hozzájárul a bőr hidratáltságának megőrzéséhez azáltal, hogy segíti a víz egyensúlyi szállítását a bőr rétegein keresztül. Emellett szerepet játszik a bőr szerkezetét támogató anyagok termelésében, amelyek hozzájárulnak a sima és fiatalos megjelenéshez.

  • Elősegíti a gyógyulási folyamatot, csökkenti a hegek megjelenését és csillapítja a gyulladást.

  • Béta hidroxi sav egy szerves gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, csökkenti a túlzott faggyútermelést.

  • Természetes, édeskés illatú zsír, melyet az Afrikában honos sheafából vonnak ki.

  • A zsurló egy ősi, gyógyhatású növény, mely gazdag ásványi anyagokban, különösen szilíciumban.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom