Yamgyökér

Yamgyökér

INCI megnevezése: Dioscorea Villosa (Wild Yam) Root Extract


A yam gyökér kivonat gyakori összetevő a bőrápolási termékekben, különösen érett vagy érzékeny bőrre ajánlott. A yam gyökér fitoösztrogénekben és antioxidánsokban gazdag, amelyek támogatják a bőr rugalmasságát és hidratáltságát. Emellett gyulladáscsökkentő tulajdonságai segíthetnek csökkenteni a bőrpírt és az irritációt, így hozzájárulhat a bőr egyenletesebb, nyugodtabb megjelenéséhez

Yamgyökér hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • A SEPIBLISS™ koriandermagolaj-alapú hatóanyag, amely nyugtatja az érzékeny bőrt és támogatja ellenálló képességét.

  • Az ilang-ilang jelentése, a virágok virága. Harmonzáló, nyugtató és vágyfokozó hatású illóolaj.

  • Egy kíméletesebb AHA, amely fokozatosan segíti az elhalt hámsejtek eltávolítását, miközben támogatja a simább és egyenle

  • Szintetikus tartósítószer, amelyet széles körben használnak a kozmetikai és bőrápolási termékekben.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom