Bisabolol

Bisabolol

INCI megnevezése: Bisabolol


A bisabolol egy természetes eredetű terpén-alkohol, amely széles körben ismert bőrápoló és gyulladáscsökkentő tulajdonságairól. A bisabolol főként a kamilla (különösen a német kamilla, Matricaria recutita) olajában található meg, és gyakran alkalmazzák hidratáló krémekben, samponokban, napvédő krémekben és bőrirritációt enyhítő készítményekben.


A Bisabolol bőrre gyakorolt hatása:
A bisabolol legismertebb és legfontosabb tulajdonsága, hogy nyugtatja és csillapítja az irritált bőrt. Segít enyhíteni a bőr kipirosodását, gyulladását és egyéb irritációs tüneteket. Ezért különösen alkalmas olyan bőrproblémák kezelésére, mint az ekcéma, seborrhoeás dermatitis, aknés bőr, napégés utáni bőrpír. Antibakteriális és antiszeptikus tulajdonságokkal is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy segít a bőrt tisztán tartani, és megakadályozza a pattanások és egyéb bőrgyulladások kialakulását. Enyhíti a baktériumok okozta fertőzéseket, így segíthet megelőzni a gyulladásokat. Segít fenntartani a bőr hidratáltságát, mert elősegíti a bőr vízmegkötő képességét és javítja a bőr védőrétegét. Ez különösen fontos száraz, hámló bőr esetén. Szerepet játszik a bőrsejtek gyorsabb megújulásában is. A bőrsejtek regenerálódásával és a kollagéntermelés serkentésével hozzájárul a bőr feszesebb megjelenéséhez.

Bisabolol hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • Segít a bőrnek megtartani a nedvességet, ezáltal puhává, simává és rugalmassá téve azt.

  • A koriandermagolaj segít megnyugtatni az érzékeny bőrt, javítja komfortérzetét és támogatja ellenálló képességét.

  • Tengeri ozmoprotektív molekula az intenzív hidratálásért.

  • Béta hidroxi sav egy szerves gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, csökkenti a túlzott faggyútermelést.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom