Jojoba olaj

Jojoba olaj

INCI megnevezése: SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL


98%-ban viasz. Egyszeresen telítetlen erukasav, olajsav és gadolsav.
Ceramidokban gazdag, gátolja a vízvesztést, védi és rugalmassá teszi a bőrt, antioxidáns. Hidratál, puhít, a faggyúhoz hasonló összetétele miatt segít elfolyósítani a faggyúmirigyek váladékát.

Jojoba olaj hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • A Fucogel® nyugtató, hidratáló, öregedésgátló, kellmes érzetet biztosítóés alapanyag.

  • Diospyros Kaki Leaf Extract Antioxidánsokban és növényi polifenolokban gazdag növényi kivonat.

  • Körömvirág = örömvirág. Kiemelkedő hámosító, bőrregeneráló, gyulladáscsökkentő hatóanyag.

  • Nemzetközi szabadalommal védett hidratáló hatású hatóanyag komplex.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom