Cink PCA

Cink PCA

INCI megnevezése: Zinc PCA


A cink-PCA teljes formája a cink-pirrolidon-karbonsav. Ez egy természetes vegyület, amely hozzájárul a bőr feszesítéséhez. Ez az összetevő köztudottan gyengéd a bőrhöz. Faggyúszabályozó (akár korpásodás elleni) tulajdonságai miatt használják. Gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságai miatt is javallott a pattanások és a különböző bőrproblémák leküzdésére. Biotermékekben engedélyezett.

Cink PCA hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • Luxus összetevő a bőrápolásban, amely gazdag aminosavakban, peptidekben, antioxidánsokban.

  • Széles spektrumú fertőzésgátló, keringést serkentő, melegítő illóolaj édes, fűszeres illattal.

  • A karbamid a bőrápoló termékekben használt egyik leggyakoribb hidratáló összetevő.

  • Illóolaját aleveleiből nyerik és gyakran alkalmazzák bőrfrissítőként, fertőtlenítőként és tonizálóként.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom