Cikóriagyökér oligoszacharidok

Cikóriagyökér oligoszacharidok

INCI megnevezés: Cichorium Intybus (Chicory) Root Oligosaccharides


A cikóriagyökérből származó természetes prebiotikus cukormolekulák. Támogatják a bőr mikrobiomjának egyensúlyát, erősítik a bőr természetes védekezőképességét és hozzájárulnak az egészséges bőrállapot fenntartásához.

  • Fiatal tealevelek kivonata, amely antioxidánsokban, például katechinekben és polifenolokban gazdag.

  • A bőr rugalmasságáért felelős fehérjéből, az elasztinból hidrolizált, a bőrbe felszívódó formátum.

  • Flavonoidokban gazdag, gyulladáscsökkentő, védi a bőrt.

  • Azonnali hidratálást és hosszan tartó bőrkomfortot biztosító biopolimer.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom