
INCI megnevezés: Rosa Damascena Callus Culture Extract (and) Glycerin
Damaszkuszi rózsa őssejt-kultúra exoszómákkal, szekunder metabolitokkal, exopoliszacharidokkal és peptidekkel.
Intenzív hidratáló, sejtkommunikációt biztosító, irritációt és gyulladást csökkentő modern hatóanyag.
Nyugtatja és csillapítja az irritált bőrt, enyhíti a kipirosodását, gyulladását.
Természetes ásványi anyag, a kozmetikában UV szűrőként vagy fehér színezőként alkalmazzák.
Természetes hidratáló és nyugtató összetevő, segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát.
Hidratáló, vitalizáló, enyhe hámlasztó hatású összetevő.