Ichtiol

Ichtiol

INCI megnevezése: Ichthammol /Sodioum Shale Oil Sulfonate

Az ichtiol, más néven ichthammol, egy kénben gazdag természetes eredetű anyag, amelyet főleg zsíros és problémás bőr kezelésére használnak a kozmetikában. Antibakteriális, gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik, így hatékony a pattanások, mitesszerek és egyéb bőrgyulladások kezelésében.

Nyugtatja az irritált bőrt, csökkenti a pirosságot és elősegíti a bőr egyensúlyának helyreállítását, ezért gyakran találkozhatunk vele aknéra és seborrheás bőrre szánt termékekben.

Ichtiol hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • Fitoszterolokban gazdag, édeskés illatú, puhítja, vitaminokkal táplálja, hidratálja a bőrt.

  • Felületaktív, habzó anyagok, melyek kiváló alternatívái a szulfát tartalmú tenzideknek.

  • Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid Korszerű, fotostabil UVA-szűrő, amely hatékony védelmet nyújt a bőr mélyebb r

  • Széles spektrumú fertőzésgátló, keringést serkentő, melegítő illóolaj édes, fűszeres illattal.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom