0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Kaviár

Kaviár

A kaviár hagyományosan a gazdagság és a fényűzés szimbólumának tekinthető, pláne azért, mert napjainkban ritkaságnak számít, így még inkább értékes, és használata igazi luxus.


A kaviár sejtszintű felépítése kísértetiesen hasonlít a bőr felépítésére: egyaránt 50-70%-ban tartalmaznak vizet, sőt, egymáshoz hasonló százalékban tartalmaznak zsírokat, fehérjét és nyomelemeket is.


A kaviár vitaminjai (A, D, B1, B2, B6) , mikroelemei (réz, cink, foszfor, szilícium) és a fehérjéket felépítő aminosavai (glicin, lizin, hisztidin, arginin, aszparagin).


Ezek az összetevők a bőr sejtjeinek regenerálódását segítik. A megújult sejtek megerősítik a bőr szerkezetét, növelve ezzel védekezőképességét a külső környezeti hatásokkal szemben, mely az öregedés legfőbb okának tekinthető. Ennek a megújulásnak köszönhetjük frissebb, fiatalosabb megjelenését.


Magas aminosav tartalma miatt azt mondhatjuk, hogy a kaviár a bőr fehérje bombája. Mivel rugalmasságát biztostó rostjai fehérjékből állnak, ezért érthető, hogy miért ajánlják a szerkezetében meggyengült bőr újrastruktúrálására a kaviár tartalmú krémeket és szérumokat.
A kaviár gazdag omega-3 zsírsavban, amelyek elősegítik a bőr jó koleszterinszintjét. Ezek a jó zsírok egészséges fényességgel és selymességgel ajándékozzák meg felületét.

  • Argán növényi őssejt közvetlenül hat a hámban és az irhában lévő bőr őssejtekre, így segíti annak megfiatalodását.

  • Enyhe értágító hatásával segíti a bőrsejtek és a szövetek vérellátását, így aktiválva a bőrmegújító folyamatokat.

Logo