Betain

Betain

INCI megnevezése: Betaine


A betaint cukorrépa melaszból nyerik. A bőrápolásban szabályozó, csökkenti az irritációt és véd a kiszáradástól Ez egy nedvesítő hatású aminosav hihetetlen hidratáló erővel. Hidratáló és bőrtömörítő tulajdonságainak köszönhetően jó összetevője a száraz bőrnek, valamint az öregedő bőrnek.
A betain egyik előnye, hogy könnyű és nem komedogén.

Betain hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • Légtérfertőtlenítő, nyugtató, szorongásoldó, emésztést segítő, bőrtonizáló és antioxidáns.

  • Elősegíti a sejtek megújulását, ami javíthatja a bőr textúráját és ellenállóképességét.

  • A Fucogel® nyugtató, hidratáló, öregedésgátló, kellmes érzetet biztosítóés alapanyag.

  • Felületaktív, habzó anyagok, melyek kiváló alternatívái a szulfát tartalmú tenzideknek.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom