Bacillus ferment

Bacillus ferment

INCI megnevezése: Bacillus Ferment


Biotechnológiai fermentációval előállított enzimgazdag hatóanyag. Támogatja a bőr természetes megújulását, finoman segíti az elhalt hámsejtek leválását, ezáltal simább és ragyogóbb bőrképet eredményez.

  • Speciális antioxidánsokban gazdag, melyek megvédik a bőrt és a hajat a szabad gyököktől.

  • A legismertebb antioxidáns, elengedhetetlen az egészséges bőrfunkciókhoz és a kollagénszintézishez.

  • Erősíti a bőr védőrétegét, csökkenti a vízvesztést, védelmet nyújt a szárazság és irritáció ellen.

  • Diospyros Kaki Leaf Extract Antioxidánsokban és növényi polifenolokban gazdag növényi kivonat.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom