
INCI megnevezése: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil
A napraforgóolaj bőrápoló összetevőként kiváló hidratáló hatású, és gazdag antioxidánsokban, például E-vitaminban, amely segíthet megvédeni a bőrt a szabad gyökök káros hatásaitól. Könnyen felszívódik a bőrbe, nem hagy zsíros érzetet, így szinte minden bőrtípus számára megfelelő. Emellett gyulladáscsökkentő hatású, ami segíthet a bőr nyugtatásában és regenerálásában.
Hűsítő, frissítő, tonizáló, emésztést segítő, valamint szellemi frissességet biztosít.
Prebiotikus hatóanyag a bőr mikrobiomjának támogatására.
A páfrányfenyő Kínában őshonos, ahol évezredek óta használják a hagyományos gyógyászatban.
Segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, ezáltal simább és ragyogóbb bőrfelületet eredménye.