Hydrolite

Hydrolite

INCI megnevezése: Caprylyl Glycol


A Hydrolite® egy hidratáló hatóanyag, amelyet a bőrápoló iparban használnak, mert hidratálja és védi a bőrt. A pentilénglikol fenntartható nyersanyagokból származó származéka.


Hydrolite® CG, 1,2-oktándiol, többfunkciós hidratáló összetevő. A Hydrolite® CG támogatja a kozmetikai tartósítószerek hatékonyságát, miközben csökkenti és/vagy megszünteti a parabének szükségességét.

  • Az A-vitamin egy zsírban oldódó vitamin, értékes, ún sejtkommunikációs hatóanyag a bőrápolásban.

  • A tömjén illóolaj nyugtató hatása miatt jól alkalmazható érzékeny vagy irritált bőr kezelésére.

  • A karnitin zsírlebontó képességéről ismert, hogy segít csökkenteni a felesleges faggyút.

  • Hűsítő, frissítő, tonizáló, emésztést segítő, valamint szellemi frissességet biztosít.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom