
INCI megnevezése:
A PCA a Pyrrolidone Carboxylic Acid rövidítése, és bár nem úgy hangzik, ez egy olyan dolog, amely természetesen megtalálható a bőrünkben. Valójában az aminosavak után ez a második legnagyobb NMF komponens a bőrben, a normál bőr NMF összetételének 12%-a PCA. Más NMF-ekhez hasonlóan ez egy olyan bőrápoló, amely segít a bőrnek megtartani a vizet, és kellemesen hidratált marad.
C-vitamin és polifenol tartalmú gyümölcs, melynek kivonata kiváló antioxidáns forrás a bőr számára.
Erdei deréce vagy keskenylevelű tűzvirág, tűzgyom erős gyulladáscsökkentő.
Nyugtató ásványi anyagokkal és hidratáló cukrokkal fokozza a bőr természetes vízmegkötő képességét.
Baobab őssejt-lizátum, amely javítja a bőr- és izomtónust, fokozza az izomműködést és feszesebb megjelenést ad.