0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Regisztráció és személyes fiók

Ahhoz, hogy a solanie.hu  Webáruház összes előnyét kihasználd felhasználói fiókot kell létrehoznod. Regisztrációddal,  a legfontosabb személyes és számlázási adatok megadása mellett, hűségpontokat gyűjthetsz, illetve meghatározhatod szépségprofilod és érdeklődési köröd, mellyel egyedi, kizárólag neked szóló ajánlatokat kaphatsz.

MIÉRT ÉRDEMES REGISZTRÁLNOD?

GYORS VÁSÁRLÁS
Vásárlási időt csökkented, amennyiben profilodban mented adataid, így belépés után időveszteség nélkül tudod megrendeléseidet leadni.

ÖSSZEGYŰJTÖTT HŰSÉGPONTJAID KÖVETÉSE
A solanie.hu webáruház minden visszatérő vásárlóját hűségpontokkal jutalmazza. Már az első vásárlásod után minden elköltött bruttó 100 Ft után 1 pontot írunk jóvá, melyeket aztán következő vásárlásaidnál kedvezményekre válthatsz be. Felhasználói fiókodban a fiókom adatai alatt az összegyűjtött pontok számát mindig ellenőrizheted.

JELSZÓ MEGVÁLTOZTATÁSA
Fiókod védelméről jelszavad gondoskodik, melyet célszerű kellő odafigyeléssel és nehézséggel megválasztani. Ugyanúgy javasolt bizonyos időközönként megváltoztatni, hogy az aktuális elvárásoknak megfelelő kódolású legyen. Jelszavad megváltoztatására felhasználói fiókodban, a fiókom beállításai menüpontba lépve alul a jelszó megváltoztatása kipipálása mellett van lehetőség. A jelszó módosításáról értesítő e-mail-t küldünk a részedre.

AZ ADATAID ÉS SZÉPSÉGPROFILOD MEGVÁLTOZTATÁSA
Adataid pontos megadása az időben történő kiszállítás és hibátlan számlázás miatt nélkülözhetetlen, azonban a solanie.hu webáruházban szépségprofilod is megadhatod, vagy megváltoztathatod. Utóbbiak kitöltésével ugyanis számodra testreszabott ajánlatokat kaphatsz, melyek kimondottan életkorod, és bőröd figyelembevételével készülnek és az ahhoz leginkább passzoló termékeket tartalmazzák majd. Személyes adataid és szépségprofilod módosítását a fiókban, a fiókom beállításai menüpontban történő belépés után az adatok megváltoztatásával és a lap alján található mentés gombra klikkelve tudod megtenni. A jelszavad megváltoztatását is itt tudod elvégezni.

RENDELÉSEK NYOMON KÖVETÉSE
Személyes fiókodban a korábban vásárolt, illetve az aktuálisan leadott megrendeléseidet is nyomon követheted. Így ha korábban megrendelt termékek valamelyike tetszett, akkor azt könnyen vissza tudod keresni és akár egy gombnyomással újra meg is rendelheted. Illetve ha szorít az idő, akkor pontosan követni tudod, hogy csomagod merre is tart. Bejelentkezés után a profilodon belül válaszd a Rendeléseim menüpontot és dátum szerint tekintsd át őket.

CÍMEK KEZELÉSE
Ahhoz, hogy megrendeléseidet a lehető legrugalmasabban kezeljük személyes fiókodban az alapértelmezett számlázási és szállítási címed mellett további címeket is felvezethetsz és a pénztár folyamatban ezek közül bármelyiket kiválaszthatod. Így a vásárlásod pénztári folyamatában is eldöntheted, hogy melyik számlázási címet kéred, illetve kiválaszthatod a címjegyzékedből, hogy pl. otthoni címedre, vagy akár munkahelyedre kéred a csomag kiszállítását.

KEVENCEIM
A fiókom - kedvenceim menüpontja alatt megtalálhatod az összes általad kedvencek közé betett terméket. A kedvenceket itt szerkeszteni is tudod, és akár a teljes listát, vagy egy - egy terméket meg is oszthatsz a listádról ismerőseiddel. Ezenkívül amennyiben újra szeretnél a kedvenceidből vásárolni a legjobb hely arra, hogy azokat innen egyszerűen és gyorsan a kosaradba tedd.

VÉLEMÉNYEIM
A fiókom - véleményeim menüpontja alatt megtalálhatod az összes általad véleményezett terméket és a hozzá tartozó személyes értékelésedet.

PROFILKÉPEM
A fiókom – profilképen menüpontja alatt töltheted fel profilképedet, így véleményeid hozzászólásaid profilképeddel együtt jelennek meg.

Logo