Kókuszkivonat

Kókuszkivonat

INCI megnevezése: Cocos Nucifera (kókuszdió) gyümölcskivonat


Egy multifunkcionális összetevő, a kókuszkivonat selymes textúrát kölcsönöz a bőrnek és a hajnak anélkül, hogy zsíros maradványokat érezne. A kókuszdió kivonat elzárja a nedvességet, és alapvető makrotápanyagokat biztosít. Erősíti a barrier funkciót és csökkenti a transzepidermális vízveszteséget. Az intenzív hidratáló tulajdonságok puha, hidratált felületet kölcsönöznek a bőrnek és a hajnak.

  • Szintetikus tartósítószer, amelyet széles körben használnak a kozmetikai és bőrápolási termékekben.

  • Feltölti a ráncokat, normalizálja a bőr differenciálódásához szükséges kulcsfontosságú fehérjéket.

  • A glutation a reaktív oxigén gyökök (ROS) semlegesítésével védi a sejteket az oxidatív stressztől.

  • A treonin egy esszenciális aminosav.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom