Makadámdió-olaj

Makadámdió-olaj

INCI megnevezése: Macadamia Ternifolia Seed Oil


A makadámia Ausztrália keleti partvidékén, az esőerdőkben fejlődött ki több mint 60 millió évvel ezelőtt. A magok egészségesek, finomak és nagyon különlegesek, szerves részét képezik az ausztrál kultúrának.
A makadámia ternifolia magolaj egy természetes olaj, amelyet számos testápoló és kozmetikai készítményben használnak. Bőrpuhító és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik az egyszeresen telítetlen zsírsavak, különösen olajsav és palmitoleinsav magas tartalmának köszönhetően.

A Macadamia Ternifolia Seed Oil egy könnyű, nem zsíros olaj, amely könnyen felszívódik a bőr felszínén. Ezenkívül antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek megvédeni a bőrt a környezeti stressztől. Ezenkívül ez az összetevő hatékonyan kezeli a száraz és sérült hajat.
Babaápoláshoz az egyik legideálisabb olaj.

Makadámdió-olaj hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • A bőr rugalmasságáért felelős fehérjéből, az elasztinból hidrolizált, a bőrbe felszívódó formátum.

  • Nyugtató és bőrkondicionáló hatásának köszönhetően támogatja a bőr komfortérzetét.

  • Tengeri ferment a bőrbarrier támogatására és hidratálására.

  • Antioxidánsokban gazdag amelyek védik a bőrt a környezeti hatásoktól, megőrzik rugalmasságát.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom