Kovaföld

Kovaföld

INCI megnevezése: Diatomaceous Earth


A kovaföld, amelyet gyakran DE-ként is emlegetnek, egy természetben előforduló, porózus üledékes kőzet, amely kovamoszat, egyfajta mikroszkopikus algák megkövesedett maradványaiból áll. Kémiai képlete elsősorban SiO2 (szilícium-dioxid), nyomokban egyéb ásványi anyagokkal. A kozmetikában a kovaföldet gyengéd hámlasztó és nedvszívó tulajdonságai miatt használják. Finom, puha, krétás pornak tűnik, és hatékony, de nem dörzsölő hámlasztóként szolgál, segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, a szennyeződéseket és a felesleges olajat.

Ezenkívül a Diatomaceous Earth olyan termékekben is megtalálható, mint az arcmaszkok és bőrradírok, hozzájárulva a simább és revitalizált bőrhöz.

Kovaföld hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • Sterilizált, méret szerint szétválaszott szilícium struktúrák.

  • Az ilang-ilang jelentése, a virágok virága. Harmonzáló, nyugtató és vágyfokozó hatású illóolaj.

  • Erőteljes hidratáló, összehúzó, gyulladásgátló, faggyú és pigment szabályozó növényi kivonat.

  • Eredményes fertőzésgátló (baktérium, vírus, gomba), immunerősítő, gyulladáscsökkentő, sebgyógyító.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom