0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Bemutatkozunk

Több mint 25 évvel ezelőtt az Alveola Kft. azzal a céllal alakult meg, hogy minőségi, kategóriájukban egyedülálló termékekkel segítse a kozmetikus szakemberek mindennapi munkáját. Az Alapító család komoly múlttal rendelkezik a szépségápolás területén, így nagyon fontosnak tartja a hagyomány és tudás ötvözését. A cég lógójában megjelenik a család címere. A készítmények fejlesztésénél támaszkodnak a család gyógyszerészeinek korábbi kutatásai mellett a szépségpiac legújabb fejlesztéseire. Az Alveola 1997-től új helyen folytatta munkáját, mint a professzionális kozmetikai piac egyik legnagyobb és legmeghatározóbb cége. A professzionális divízió mellett elindította lakossági termékmárkáinak forgalmazását is. Professzionális és lakossági divízióiját évről évre tovább bővítette Nyugat-Európa ismertebb termékmárkáival.

Professzionális Kozmetikai divízió sajátmárkás termékei:
Alveola Waxing professzionális gyantázási termékek, Alveola Equipment kozmetikai gépek - bútorok, Alveola egyszer használatos termékek, JimJams tartós szemöldök és szempillafestékek, Long Lashes 3D szempillahosszabbítás, Solanie professzionális kozmetikumok

Képviselt brandek:
Dr. Spiller kozmetikum, Malu Wilz professzionális smink, Tana szemfesték, RefectoCil szempilla dauer, BaBylissPro professzionális fodrász eszközök, BaByliss szépségápolási készülékek

Sajátmárkás lakossági termékeink:
Eredeti Aloe Vera italok és kozmetikumok, X-Epil szőrtelenítő rendszerek és termékek, X-Epil Intimo intimhigiéniás termékek, X-Epil terhességi tesztek, JimJams Beauty arcápolók, JimJams törlőkendők;

FILOZÓFIÁNK

Az Alveola Kft. sikere a szaktudás, a motiváció, valamint az évek óta jelenlévő minőség között fennálló szoros kapcsolat eredménye. "Egy minőség - egy állandó egység mindenütt" - egyformán vonatkozik ez a munkafolyamatok, a szolgáltatások és az üzleti folyamatok színvonalára.

A minőségbe vetett hitünket a minőségpolitikánk is hűen fejezi ki.
Arra törekszünk, hogy kihasználjuk az új piaci lehetőségeket, ugyanakkor megfeleljünk ügyfeleink növekvő elvárásainak.

GYÁRTÁS

Az ország egyik legmodernebb szépségipari gyártóüzeme megnyitotta kapuit

Az Alveola új gyártóüzeme 2020. januárjától Magyarország egyik legmodernebb kozmetikai gyártóhelyeként kezdte meg működését Dunakeszin. A raktárral egybekötött 5000 négyzetméteres gyártóüzem kialakításával, technológiai megoldásaival kétségtelenül Európa élvonalába tartozik és felveszi a versenyt bármely nyugati gyártó hasonló ipari létesítményével.Gyógyszergyártási technológia amellyel kozmetikumok készülnek

A gyártóhelységek kialakításánál kompromisszumokat nem tűrve a gyógyszergyártási körülmények megteremtése volt a cél. A gyártás, töltés, csomagolás és a fejlesztő, mikrobiológiai, minőségellenőrző laborok teljesen zárt térben vannak. A folyamatos légcserét és pormentes környezetet 2 db hatalmas légtisztító és légszellőztető biztosítja.
A légcsatornában Germicid lámpás fertőtlenítés történik a maximális higiénia megőrzésének érdekében.

Kozmetikum keverés és töltés a 21. század technológiájával

A gyártótérben 7 db keverőgép (25 litertől 1.000 literig) biztosítja a napi több ezer kilogrammnyi kozmetikum legyártását. Ezek közül is 5 vákuumos turbó emulgáló készülék, mely a legbonyolultabb receptúrájú és legmagasabb minőségű kozmetikai emulziók előállításában segít. A töltőtérben 13 féle félautomata és teljesen automata gép biztosítja az elkészült folyadékok, krémek tégelyekbe, tubusokba töltését, címkézését. A rendelkezésre álló eszközökkel akár a napi 20-30 ezer db termék legyártása is lehetséges.

Minőség, mely innentől megkérdőjelezhetetlen

A beérkező alapanyagok és az azokból készülő kész kozmetikumok gyártása a legszigorúbb ISO 22716 GMP Jó Gyártási Gyakorlat mellett zajlik. A folyamatok szabályszerű meglétét a világ legnagyobb és legismertebb minőségellenőrző cége az SGS felügyeli és éves szinten auditálja.

Környezetvédelem

Az Alveola Kft. a kezdettől fogva elkötelezett a környezettel, a társadalommal és munkatársaival szemben. A környezeti terhelések lehető legalacsonyabb szinten tartása és a természeti erőforrások kímélése ezért éppúgy a vállalati filozófia részét képezi, mint a felhasznált anyagok gondos, környezetbarát feldolgozása.
Legfőbb környezetvédelmi célkitűzésünk a környezeti teljesítmény folyamatos javítása.
Figyelemre és dicséretre méltó munkatársaink környezettudatossága, hiszen ez a sikeres környezetvédelmi munka garanciája.
A siker a vezető munkatársak elkötelezettsége és a legkorszerűbb technológia alkalmazása mellett a munkatársak megfelelő informáltságában és környezettudatos magatartásában rejlik.
Az Alveola Kft. felelősséget vállal a szolgáltatás és a tevékenység, telephely helyszínek környezetbarát jellegének folyamatos javításáért, valamint a természeti erőforrásokkal történő környezetbarát gazdálkodásért.

Cégközpont:
Alveola Kft.  1143 Budapest, Gizella út 28/A.
Tel.: (06-1) 251-2270 Fax: (06-1) 460-0248
E-mail: ugyfelszolgalat@solanie.hu

Nagykereskedelemi üzlet megtalálható cégközpont címén: Vásárlás kizárólag vevőkártyával kozmetikus és fodrász szakembereknek, illetve viszonteladóknak.
Tekintsd meg bemutatkozó rövidfilmünket: 

Logo