TXA

TXA

A TXA, vagyis tranexámsav egy pigmentációt célzó hatóanyag, amely a melanin túlzott képződésében szerepet játszó folyamatok befolyásolásán keresztül segíthet mérsékelni a pigmentfoltok megjelenését. Különösen érdekes lehet a napfényhez kapcsolódó pigmentáció és az egyenetlen bőrtónus kezelésében. A niacinamiddal kombinálva jól illeszthető a pigmentációt célzó bőrápolási rutinokba.

  • Természetes ásványi anyag, a kozmetikában UV szűrőként vagy fehér színezőként alkalmazzák.

  • Antimikrobiális, salaktalanító hatású. Eredményes az aknés bőr, valamint a cellulit kezelésben.

  • A bőr rugalmasságáért felelős fehérjéből, az elasztinból hidrolizált, a bőrbe felszívódó formátum.

  • Antibakteriális, gyulladáscsökkentő hatású, segít csökkenteni a pattanásokat és a bőrirritációt.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom