Teafaolaj

Teafaolaj

INCI megnevezése: Melaleuca alternifolia essential oil


A teafa őshazája Ausztrália. Az olajat a növény leveleiből vízgőzdesztillációval nyerik. Fő hatóanyaga: terpinén-4-ol, gamma terpinén. Eredményes fertőzésgátló (baktérium, vírus, gomba), immunerősítő, gyulladáscsökkentő, sebgyógyító. Bőrápolásban elsősorban a nehezen gyógyuló akné kezelésében használják.

Teafaolaj hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • Természetes bőrpuhítóként (emollient) működik, amely nyugtatja az irritált vagy érzékeny bőrt.

  • Széles spektrumú fertőzésgátló, keringést serkentő, melegítő illóolaj édes, fűszeres illattal.

  • Az A-vitamin egy zsírban oldódó vitamin, értékes, ún sejtkommunikációs hatóanyag a bőrápolásban.

  • A gencián, azaz tárnics kivonata erős antibakteriális, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom