
INCI megnevezés: Alteromonas Ferment Extract
Tengeri mikroorganizmus fermentációjával előállított bioaktív összetevő. Segít megőrizni a bőr hidratáltságát, támogatja a barrier működését és fokozza a bőr ellenálló képességét a külső stresszhatásokkal szemben.
A kakukkfű leveléből vagy virágából származó kivonat erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik.
Fermentált enzimkomplex a bőr természetes megújulásának támogatására.
Nyugtató és regeneráló gyógynövénykivonat érzékeny bőrre.
A ragyogóbb és egyenletesebb bőrtónus természetes támogatója.