Lipoaminsav

Lipoaminsav

INCI megnevezése: Lipoic Acid


A lipoaminsav erőteljes antioxidáns, amely segít semlegesíteni a szabad gyököket és támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatait. Javíthatja a bőr textúráját, egységesebb megjelenést biztosít, és hozzájárul a bőr fiatalos ragyogásához. Kozmetikumokban elsősorban bőrvédő és öregedésgátló hatása miatt alkalmazzák.

  • Az exoszómák a legújabb sztár összetevői a modern kozmetikumoknak.

  • A szójafehérjék helyileg alkalmazva simítják a bőr textúráját, üde, feszes bőrképet eredményeznek.

  • Habzó, tiszító összetevő, amely kíméletesen tisztít kis mértékben zsírtalanít, nem szárítja ki a bőrt.

  • Antimikrobiális, salaktalanító hatású. Eredményes az aknés bőr, valamint a cellulit kezelésben.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom