
INCI megnevezés: Ectoin
Az ectoin egy természetes védőmolekula, amelyet szélsőséges környezetben – sós tavakban, sivatagokban vagy forró területeken – élő mikroorganizmusok termelnek saját sejtjeik védelmére. Kiemelkedően támogatja a bőr hidratáltságát, erősíti a bőr védőrétegét, valamint segít megóvni a sejteket a hő, az UV-sugárzás és a környezeti stressz káros hatásaitól.
PHA (polihidroxisavak): Kíméletes hámlasztó és hidratáló hatású savak, amelyek támogatják a bőr megújulását és komfortjá
A Houttuynia cordata Délkelet-Ázsiában őshonos virágos növény.
Az olajban található antioxidánsok és tokoferolok segítenek megelőzni a bőrfertőzéseke.
Telítetlen zsírsavakban és fitoszterolban gazdag finom illatú, masszázshoz ideális olaj.