Illipevaj

Illipevaj

INCI megnevezése: Shorea Stenoptera Seed Butter


Az illipe vaj, a Borneo szigetén őshonos faggyúdió fa terméséből préselt olaj. Szobahőmérsékleten szilárd, a shea vajhoz hasonlít, de alacsonyabb hőmérsékleten olvad. Könnyen beszívódik a bőrbe, és rövid idő alatt látható hatást fejt ki. Fitoszterolokban gazdag, édeskés illatú, puhítja, vitaminokkal táplálja, hidratálja a bőrt. Különösen jól alkalmazható száraz, ekcémás, érzékeny bőrök ápolására.

Illipevaj hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • Erősíti a bőr védőrétegét, csökkenti a vízvesztést, védelmet nyújt a szárazság és irritáció ellen.

  • Az olajfa terméséből hidegsajtolással nyerik. Bőrápolásban és táplálkozásban egyaránt értékes.

  • Telítetlen zsírsavakban és fitoszterolban gazdag finom illatú, masszázshoz ideális olaj.

  • Erőteljes hidratáló, összehúzó, gyulladásgátló, faggyú és pigment szabályozó növényi kivonat.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom