
INCI megnevezése: Prunus armeniaca seed oil
Fő hatóanyagai: linolsav, olajsav, palmitolsav, palmitinsav, sztearinsav
Telítetlen zsírsavakban és fitoszterolban gazdag, mélyen felszívódik, regeneráló, nyugtató, revitalizáló hatású a bőrre. Ideális száraz, irritált bőrre, repedezett, vékony körmökre.
EAA (3-O-Ethyl Ascorbic Acid): A C-vitamin stabil, jól tolerálható származéka, amely antioxidáns hatásával támogatja a b
A mámorító illat antiszeptikus, antibakteriális, gomba- és vírusellenes tulajdonságokkal párosul.
Abszorbensként, viszkozitásszabályozóként és térfogatnövelőként alkalmazott természetes anyag.
Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate Modern, fotostabil UVA-szűrő, amely kiemelkedő védelmet nyújt a hosszú hullám