PAD (Potassium azelolyl diglicinate)

PAD (Potassium azelolyl diglicinate)

INCI megnevezése: Potassium Azeloyl Diglycinate (PAD)


A Potassium Azeloyl Diglycinate, más néven PAD, az azelainsav vízben oldódó származéka, amely egyedülálló bőrápolási tulajdonságokkal rendelkezik. A kozmetikában nagyra értékelik faggyúszabályozó képessége miatt, amely segít csökkenteni a túlzott zsírosodást és javítja a pattanásos bőr megjelenését.

A PAD ezenkívül világosító hatású is, mivel gátolja a melanin termelődését, így hozzájárulhat a sötét foltok halványításához és az egyenletes bőrtónus kialakításához. Emellett hidratáló hatása is van, és javíthatja a bőr rugalmasságát, így anti-aging formulákban is használható.

  • Nemzetközi szabadalommal védett lifting hatású, természetes összetevő.

  • Erősíti a bőr védőrétegét, csökkenti a vízvesztést, védelmet nyújt a szárazság és irritáció ellen.

  • Nyugtató, bőrpír csökkentő,összehúzó, frissítő, tonizáló hatású természetes összetevő.

  • Szintetikus tartósítószer, amelyet széles körben használnak a kozmetikai és bőrápolási termékekben.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom