Iskolavirág-kivonat

Iskolavirág-kivonat

INCI megnevezése: Acmella Oleracea Extract


Az iskolavirág (Acmella oleracea) Dél-Amerikában őshonos növény, amely természetes bioaktív vegyületekben gazdag. Az őslakosok fogászati beavatkozások során használták, mert az ingerület átvitel csökkenti, ezáltal fájdalomcsillapító hatású. Segít csökkenteni a mimikai ráncok láthatóságát az idegi ingerületátvitel finom szabályozásán keresztül, így a bőr simábbnak és ellazultabbnak tűnik. A szakirodalomban sokszor "természetes botoxként" említik.

  • Légtérfertőtlenítő, nyugtató, szorongásoldó, emésztést segítő, bőrtonizáló és antioxidáns.

  • Természetes dörzsanyag, finom szemcsés állaga miatt ideális bőrradírok és hámlasztó termékekben.

  • Körömvirág = örömvirág. Kiemelkedő hámosító, bőrregeneráló, gyulladáscsökkentő hatóanyag.

  • Természetes, édeskés illatú zsír, melyet az Afrikában honos sheafából vonnak ki.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom