0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Elállási tájékoztató

A fogyasztó (természetes személy) 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a vásárlástól. 

Az elállási nyilatkozat benyújtásának határideje:

  • Az elállási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.
  • Több termék adásvétele esetén attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen a fogyasztó vagy a fogyasztó által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó terméket átveszi.

A fogyasztó elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvétele napja közötti időszakban is gyakorolhatja.

Amennyiben élni szeretne az elállási joggal, akkor az erre vonatkozó egyértelmű szándéknyilatkozattal vagy az oldal alján található elállási nyilatkozatminta felhasználásával gyakorolhatja szándékát. Az elállási jog gyakorlására vonatkozó nyilatkozatot  - postai úton, vagy e-mail útján -  az alábbi elérhetőségeink valamelyikére szükséges eljuttatni.

Az elállási nyilatkozatot a termék átvételétől számított 14 napon belül el kell juttatnod a részünkre ennek hiányában nem érvényesíthető az elállási szándék. A terméket késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozat közlésétől számított 14 (tizennégy) napon belül vissza kell juttatni részünkre. A visszaküldési határidő betartottnak minősül, ha 14 (tizennégy) napos határidő letelte előtt a terméket részünkre visszaküldöd. 

Postázási cím: Alveola Kft., 2120, Dunakeszi, Berek utca 9

A termék visszaküldésének közvetlen költsége a fogyasztót terheli. Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni.  

Termék visszaküldése:

Elállási nyilatkozatot töltsd le majd nyomtasd ki,
ezt követően kitöltve küldd el nekünk e-mailen vagy a csomagban.
Gondosan csomagold be a terméket
minden tartozékával együtt. 
Add át a lezárt csomagot
az általad válaszott futárnak. 

A visszáru bontása kamera előtt történik; amennyiben a termék eredeti állapotában érkezik vissza hozzánk, a beérkezést követő 14 napon belül sor kerül a termék értékének és az általad választott valamennyi ellenszolgáltatás - ideértve a szállítási költséget is – visszatérítésére. 

A fogyasztó a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért akkor felel, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. Amennyiben a bontás során a termék értékét befolyásoló hiányosságra vagy értékcsökkenésre derül fény, felvesszük veled a kapcsolatot.

Értékcsökkenő tényezők a következők lehetnek:

  • Kipróbálási időnél tovább használt termék esetén az ebből eredő karc, sérülés, elszíneződés, szennyeződés
  • Hiányzó kiegészítő 

Elállást kizáró tényezők:

  • 14 napon túli jelzése az elállásnak
  • jogi személy részére kiállított számla
  • olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (golyósdezodor, fogkefe, masszázsolaj, szexuális segédeszköz, kozmetikumok, parfümök, étrend kiegészítők, hajnyírók, hajformázók, hajkefék, férfi borotvák, női borotvák, epilátorok, IPL tartós szőrtelenítők, gyantázási eszközök, férfi szőrtelenítési termékek, női szőrtelenítési termékek, elektromos fogkefék, fogkefe pótfejek, lázmérők, inhalátorok, stb.);
  • olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel.

Elállási nyilatkozat ide kattintva érhető el.

Logo