Fenil-etil-rezorcin

Fenil-etil-rezorcin

INCI megnevezése: phenethyl-resorcinol


A fenyőkéregből származó fehér kristályos fenolos vegyület, amelyet a bőr elszíneződésének kezelésére fejlesztettek ki. A feniletil-rezorcin egy erős bőrfehérítő szer, amely antioxidánsként és tirozináz inhibitorként működik, gyakran használják az egyenletesebb arcszín elősegítésére.


A fenil-etil-rezorcin a tirozináz erős inhibitora, amely a melanogenezis kulcsenzimje. A feniletil-rezorcin hatékonyan gátolja a melaninszintézist azáltal, hogy a melaninszintézis útvonal több célpontjára hat, ezáltal fehérítő és fényesítő hatást ér el. Szuper antioxidáns, hatékonyan távolítja el a káros szabad gyököket a bőrről, megelőzi az öregedés és a szabad gyökök okozta ráncokat.

Fenil-etil-rezorcin hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • Az aloe vera lé kiváló hidratáló összetevő, amely segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát.

  • A karbamid a bőrápoló termékekben használt egyik leggyakoribb hidratáló összetevő.

  • Fő összetevője a nátrium-klorid, de gazdag mikrotápanyagokban és esszenciális ásványi anyagokban is.

  • Az ilang-ilang jelentése, a virágok virága. Harmonzáló, nyugtató és vágyfokozó hatású illóolaj.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom