Kukoricacsutka-őrlemény

Kukoricacsutka-őrlemény

INCI megnevezése: Corn Cob Powder

A kukoricacsutka-őrleményt (Corn Cob Powder) elsősorban természetes dörzsanyagként használják a kozmetikai iparban. Finom szemcsés állaga miatt ideális bőrradírok és hámlasztó termékek összetevőjeként, ahol segít eltávolítani az elhalt hámsejteket a bőrről, tisztább és simább bőrfelületet eredményezve.

Emellett környezetbarát alternatívája a műanyag mikroszemcséknek, mivel biológiailag lebomló és nem szennyezi a vizeket. A kukoricacsutka-őrlemény emellett megfelelően gyengéd ahhoz, hogy arcápolókban és testradírokban is alkalmazható legyen, minimalizálva a bőrirritáció kockázatát.

  • Segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, ezáltal simább és ragyogóbb bőrfelületet eredményez.

  • Sterilizált, méret szerint szétválaszott szilícium struktúrák.

  • Fitoszterolokban gazdag, édeskés illatú, puhítja, vitaminokkal táplálja, hidratálja a bőrt.

  • Gyulladáscsökkentő hatású olaj, ami segíthet a bőr nyugtatásában és regenerálásában.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom