Jázminvirág-kivonat

Jázminvirág-kivonat

INCI megnevezése: Jasminum Officinale Flower Extract

A törékeny virágú, de mámorító illatú jázmin különleges parfüm és kozmetikai alapanyag. A legendás Chanel No.5 egyik kulcs összetevője is a Jasminum grandiflorum, melyet saját ültetvényeken termel a Chanel ház és augusztustól, októberig a kora délelőtti órákban takarítanak be. Bőrápolásban jázmin kivonat antiszeptikus, antibakteriális, gomba- és vírusellenes tulajdonságai miatt hatékonyan kezeli a bőrirritációkat, ekcémát, kiütéseket, dermatitist és aknét. Összetevői közé tartozik a benzoesav és a benzil-benzoát.

  • Segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, ezáltal simább és ragyogóbb bőrfelületet eredményez.

  • A vízgőz desztillációval készülő frissítő hatású illólaj fő hatóanyagai: menthol, menton.

  • Erdei deréce vagy keskenylevelű tűzvirág, tűzgyom erős gyulladáscsökkentő.

  • Flavonoidokban, poliszacharidokban gazdag, segíti a sejtcserét, elősegíti az új bőrsejtek növekedését.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom