0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Solanie Bőrtisztító csomag

SO10013

Az olajosan fénylő, pattanásos bőrök megmentője legújabb bőrtisztító csomagunk, mely nem csak a serdülő korban lévő fiataloknak, hanem akár a felnőtteknek is megoldást jelent bőrük ápolásában.

8 199 Ft
A termék megvásárlása utána Önnek a lenti pont kerül jóváírásra 81 pont
  • Részletes leírás
  • Értékelés

Az olajosan fénylő, pattanásos bőrök megmentője legújabb bőrtisztító csomagunk, mely nem csak a serdülő korban lévő fiataloknak, hanem akár a felnőtteknek is megoldást jelent bőrük ápolásában. A szettben megtalálható fekete szappannal a bőr kiszárítása nélkül távolíthatod el a bőr felszínén az elhalt szarusejtekkel keveredő faggyút, mely a pórusok eltömődését és gyulladások kialakulását okozhatja. A benne található ichtiol kiváló antimikrobás hatású, faggyúmirigy működést szabályzó és segít mérsékelni a már meglévő gyulladásokat, valamint megakadályozni újabbak kialakulását. A fekete szappan hatását legújabb fekete tonikunk egészíti ki, mely a bőr pH értékének viszaállításával segíti a bőr immunfolyamatait helyreállítani, ugyanakkor hidratál is. Minkettő hatását a niacin krém teszi tökéletessé, mely a legtöbbször ilyenkor használt szárító készítményekkel ellentétben hidratálj a bőrt és segít, hogy az egész nap matt és friss maradjon.

A szett tartalma:

SO10109 Solanie Fekete szappan 125ml SO10111 Solanie Fekete tonik 150ml SO10406 Solanie Niacin mattító krém 50ml

Használata: Reggel és este, az előzetesen megtisztított tenyérbe nyomjon a Fekete szappanból 5-6 pumpányi mennyiségű gélt, és kis mennyiségű langyos vízzel habosítsa fel a tenyerében. A lágy habot vigye fel a benedvesített arcra a szemkörnyéket kihagyva, 20-30 másodpercig gyengéden masszírozza át vele a bőrt, majd alaposan öblítse le, és finoman törölje szárazra a bőrt. Utána vattakorongra nyomjon 3-4 pumpányi Fekete tonikot, majd törölje vele át arcát. Befejezésül alkalmazza a Niacin mattító krémet. Borsónyi mennyiséget, lágy mozdulatokkal egyenletesen oszlassa el az arcán.

Solanie Bőrtisztító csomag vásárlásakor + ajándék törölközővel lepünk meg!

Az értékeléshez, be kell jelentkeznie!
  • További információ
Ajánlott bőrtípus:
Kombinált,
Zsíros / Problémás
Funkció:
Hámlasztás,
Hidratálás,
Mattítás,
Pórusösszehúzás
Összetétel:
Parabénmentes,
SLS mentes
Szélesség:
15.2
Magasság:
16
Súly:
597 g
Logo