0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Díjazzuk hűségedet – már az első alkalommal

Már az első vásárlás alkalmával törzsvásárlónkká válhatsz, amennyiben leadod rendelésed a Solanie.hu Webáruházban. Minden vásárlás után, a rendelés összegének megfelelő hűségpontot írunk jóvá fiókodban, amit akár már a következő vásárlás alkalmával be is válthatsz.

Összegyűjtött pontjaidat beválthatod azonnali árkedvezményre vagy kiválthatod velük a szállítási díjat. Érdemes figyelni hűségrendszerünk ajánlatait, mivel időszakonként extra pontgyűjtési lehetőséggel, vagy dupla pontgyűjtéssel is kedveskedünk leghűségesebb vásárlóinknak, illetve akár olyan egyedi termék ajánlatokat is biztosítunk, melyet kizárólag pontjaiddal tudsz megszerezni.

Hogyan használhatom fel összegyűjtött pontjaimat?

Hűségprogramunk keretein belül minden elköltött bruttó 20 Ft után 1 hűségponttal ajándékozunk meg, tehát bruttó 1000 Ft értékű vásárlás esetén máris szereztél 50 hűségpontot.

Fontos tudni, hogy a megszerzett pontjaid kizárólag a fizetést követően íródnak jóvá fiókodban és a következő vásárlás alkalmával tudod őket beváltani. Hűségpontjaid egyenlegét bármikor leellenőrizheted vásárlói fiókodban, az oldalra történő bejelentkezést követően.
A hűségpontok beváltása rendkívül egyszerű módon történik. A vásárlás folyamatánál a kosár oldalon találsz egy hűségpontokat jelző csúszkát, melyet oda kell húznod, ahány pontot szeretnél beváltani. Beváltás esetén 1 hűségpont 1forintnak felel meg, tehát 100 hűségpont esetén 100 Ft kedvezményben részesülsz. A törzsvásárlói pontok mindig a megrendelés eredeti, összesített összegéből kerülnek levonásra.

Gyűjtsd Te is a Solanie hűségpontokat és részesülj egyedi kedvezményeinkben!

Logo