0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Szűrés

Ár
0 Ft
19 499 Ft
Funkciók
Termék családok
Bőrtípus
Hatóanyag
83 találat
83 találat
Hírek
A TÉLI BŐRÁPOLÁSI RUTIN KIHAGYHATTALAN ÖSSZETEVŐI

Már javában benne vagyunk a téli hónapokban, a zord az időjárás nemcsak a hangulatunkra, hanem a bőrünkre is kihat. A csípős szél odakint, a benti fűtött helyiségek alacsony páratartalma mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy bőrünk ilyenkor könnyen kiszárad, tompább fényű lesz, rosszabb esetben érzékennyé is válik és hámlik.

JOY PRIX DE BEAUTÉ DÍJAT NYERT A SOLANIE ANTI-COUPEROSE SZÉRUM

Újra versenyre keltek a legnagyobb világmárkák a JOY Prix de Beauté szépségnagydíjért, ahol a #Vegyél Hazait kategóriában szérumunk első helyezést ért el!

KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAG AJÁNLÓ

A bőrápolás során fontos szerepet játszik, hogy az alkalmazott termékeket hogyan kombináljuk. A maximális hatás elérése érdekében az egyes termékek összehangolása kulcsfontosságú szerepet tölt be, így erre is hangsúlyt kell fektetnünk, ha igazán hatásos eredményt szeretnénk elérni.

ÚJDONSÁG! SOLANIE SKIN NECTAR NO.11 BOTO-LIFT ARGIRELINE® + MATRIXYL® 3000 SZÉRUM

A mosolyráncaid már nem csak apró barázdák és a fotókon is visszanevetnek Rád? Ez a szérum neked való, ha fájdalommentes, tűszúrás nélküli megoldást keresel mimikai ráncaid finomítására és bőröd textúrájának javítására!

AZ IGAZI „AHA - ÉLMÉNY!” - A GYÜMÖLCSSAVAS HÁMLASZTÓK GARANTÁLTAN RAGYOGÓ BŐRT BIZTOSÍTANAK A TÉLI IDŐSZAKBAN

Télen a bőrünknek extra ápolásra van szüksége, hiszen a csípős hideg levegő, szél és a kinti-benti hőmérséklet közti különbség próbára teszi arcbőrt.  De kiváló időszak ez a meglévő bőrproblémák kezelésére: koncentrálhatunk a túlzásba vitt napozás okozta károk helyreállítására, főleg, ha pigmentfoltokkal küszködünk vagy elmélyültek a felületi, finom ráncok. 

Logo