0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Szűrés

Ár
0 Ft
5 999 Ft
Funkciók
Termék családok
Bőrtípus
Hatóanyag
Hírek
TAVASZI BŐRÁPOLÁS – AVAGY HOGYAN VÁLTSUK ÁT BŐRÁPOLÁSI RUTINUNKAT TAVASZI ÜZEMMÓDBA!

Ahogy a természet ébredezni kezd, megjelennek az első tavaszi napsugarak, mi is vágyunk a megújulásra és az üde, egészségesen ragyogó arcbőrre. Ám a hosszú téli hónapok nem múltak el nyomtalanul, bőrünk még magán viseli tüneteit: fakóbb, fénytelenebb, szárazabb, helyenként érdessé válhat és szinte energiáért kiált.

ÚJ KÜLSŐ: NAPTEJÜNK MEGÚJULT CSOMAGOLÁSBAN!

Szeretjük a változást, különösen, ha az a kedvenc termékeinket is érinti. Íme a mi kedvenc naptejünk most egy teljesen új külsővel érkezik!

KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAG AJÁNLÓ

A bőrápolás során fontos szerepet játszik, hogy az alkalmazott termékeket hogyan kombináljuk. A maximális hatás elérése érdekében az egyes termékek összehangolása kulcsfontosságú szerepet tölt be, így erre is hangsúlyt kell fektetnünk, ha igazán hatásos eredményt szeretnénk elérni.

Nyári bőrápolás: Problémák és megoldások

A nyári hónapokat általában a napfény, a strandolás és a szabadtéri tevékenységek jellemzik. Mindamellett, hogy élvezzük a nyár adta lehetőségeket, számos bőrápolási problémát is magukkal hozhatnak. Napégés, dehidratált bőr, pigmentfoltok, túlzott faggyútermelés mind olyan kihívások lehetnek, amelyekkel szembe kell néznünk. 

JOY PRIX DE BEAUTÉ DÍJAT NYERT A SOLANIE BB KRÉM HIALURONSAVVAL ÉS FÉNYVÉDŐVEL

Idén nyáron először mérettették meg magukat a legnagyobb világmárkák szezonális termékei a JOY Prix de Beauté - Summer edition szépségnagydíjért. Igazán büszkék vagyunk, hiszen a Solanie BB krém hialuronsavval és fényvédővel a fesztivál kedvence kategóriában 3. helyezést ért el!

Logo