0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Szűrés

Ár
0 Ft
15 299 Ft
Funkciók
Termék családok
Bőrtípus
Hatóanyag
83 találat
83 találat
Hírek
Botox hatású Solanie 3 Peptides Mezoterápiás sorozat

A tű nélküli mezoterápiás kozmetikai termékcsalád olyan 3 Peptidre épülő szuperkomplexet tartalmaz, amelyek a tűszúrás mélységében hatnak és az adott bőrproblémák gyökerére fókuszálva képesek a bőrtüneteket mérsékelni. Fiatalítanak, ránctalanítanak, sejtmegújító és regeneráló hatásúak. 

ÚJ SOLANIE RETINOL ÉS NIACINAMID SZÉRUMOK A TÖKÉLETESSÉGET KERESŐKNEK

Leghűségesebb vásárlóink kívánságát teljesítve két új különlegességgel bővült a Solanie Skin Nectar sorozata. Az új Retinol és Niacinamid szérumok igazi szépségesszenciák, melyek az anti-aging szerelmeseinek a kellégtárából – no meg a táskájából - sem hiányozhatnak.

10 tény a Retinolról, mellyel a saját bőrápolásodat is felturbózhatod

A bőr az a szervünk, amely nemcsak a szépségért, hanem a védelemért is felel, hiszen ez az elsődleges védelmi vonalunk a káros környezeti hatásokkal szemben. Éppen ezért fontos, hogy megadjuk számára a megfelelő törődést az év 365 napján!

Bőrápolás férfiaknak Solanie kozmetikumokkal

Az elegáns, igényes férfi ápolt megjelenéséhez hozzátartozik a bőrápolás is, amit a többségük jobban szeretne inkább elkerülni és szerintük ez az otthoni rutin kimerülhet a reggeli és esti zuhanyzás alatti arcmosással.

TOP 5 hatóanyag a téli hónapokra

Összeállítottuk a téli hatóanyagok toplistáját, így könnyedén kiválaszthatod azokat a bőrápoló termékeket, melyek nem csak hidratálnak, hanem a bőr felszínén lévő lipidréteget is regenerálják!

Logo