0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Válogass ingyenes termékmintáink közül!

Annak érdekében, hogy minél jobban megismerd termékkínálatunkat, minden vásárlásod mellé ingyenes termékmintát biztosítunk. A vásárlás végösszegétől függően lehetőséged van egy vagy több minta kiválasztására. A termékmintákat a rendszer automatikusan felajánlja számodra, így könnyedén, egy kattintással a kosaradba tudod tenni. Minden elköltött bruttó 8.000 Ft vásárlási érték után 1 db –egy vásárlás alkalmával maximum 5 db- termékmintát választhatsz.

Miért érdemes termékmintákat igényelni?

A termékminták amellett, hogy ingyenes kipróbálási lehetőséget biztosítnak számos hasznos „tanáccsal” is segíthetnek téged. A mintákkal lehetőséged nyílik bőrpróbát végezni, amely során megbizonyosodhatsz arról, hogy az adott kozmetikum megfelel-e bőrtípusodnak.
Amennyiben egy Solanie termékminta elnyerte a tetszésed, úgy lehetőséged nyílik megvásárolni annak teljes kiszerelésű, kereskedelmi forgalomban kapható változatát.
Ugyan kicsi az esélye, de előfordulhat, hogy a kiválasztott termékminta egyik illat, vagy hatóanyag komponensére bőröd allergiás reakciókkal válaszol. Ilyen esetekben fordulj szakértőinkhez, hogy a számodra legmegfelelőbb szépségápolási terméket megtaláljuk.

Logo